KENNERS IN VOERTUIGKERINGEN

TRAFFIC SERVICE BARRIER

icon-barrier

"Traffic Service Barrier is de business unit van Traffic Service Nederland met alle kennis over geleidebarrier/tijdelijke voertuigkeringen"

Een barrier is een voertuigkerend element, dat geplaatst wordt om wegwerkers, weggebruikers en starre objecten te beschermen bij aanrijdingen. De lange streng staal of beton zorgt er hierbij voor dat een voertuig, middels een geleidende kering, tot stilstand komt. De barrier (als element) heeft een driehoekige vorm met aan beide zijden een koppelstuk, welke samengekoppeld een lange streng barrier vormen. Aan het begin van een barrierstreng wordt vaak een puntstuk vastgekoppeld. Dit puntstuk kan schuin naar beneden lopen, maar het kan ook een koppeling vormen tussen de barrier en een geleiderail.

Er is een productinformatieblad opgesteld waarin de belangrijkste kenmerken van onze verschillende barrier zijn weergegeven.

  • Productinformatie Barrier

SPECIALS

Naast de ‘standaard’ barriers bezitten wij ook barriers die te combineren zijn met geluidschermen en antizichtschermen. Kijk voor meer informatie hierover ook eens naar ons productinformatieblad ‘Barrier specials’
Barrier met vluchtdeur 02
  • Productinformatie Barrier Specials

ROADBLOCKS

Onze stapelbare betonblokken, de TSNed Roadblocks, zijn de laatste aanwinst in ons productaanbod van voertuigkeringen. De Roadblocks zijn inmiddels veelvoudig ingezet als aanvulling op AntiTerreur- en veiligheidsmaatregelen.
Roadblocks bij Markthal Rotterdam
  • Productinformatie Roadblocks

Toggle Directions