KENNERS IN VERKEERSVEILIGE OPLOSSINGEN

TRAFFIC SERVICE CONSULT

icon-consult

"Traffic Service Consult is dé kennisafdeling
van Traffic Service Nederland "

ONTWERP

Traffic Service Consult is dé specialist op het gebied van ontwerpen van verkeersplannen. Wij bezitten kennis en jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen van tijdelijke verkeersmaatregelen, permanente bebording en bewegwijzering en scheepvaartmaatregelen.

  • Productinformatie Ontwerp Verkeersplannen

VERKEERSKUNDIG ADVIES

Advies op maat op het gebied van doorstromingsberekeningen, dynamisch verkeersmanagement middels een eigen pop-up verkeerscentrale, regelscenario’s, simulaties, VRI regelingen en nog veel meer.

  • Productinformatie Ontwerp Verkeersmaatregelen

OPLEIDINGEN

Veiligheid staat centraal in ons werkgebied. Traffic Service Consult verzorgt hiervoor een aantal gecertificeerde opleidingen, waarin alle facetten van verkeersmaatregelen aan de orde komen. Het doel van deze opleidingen is het verbeteren van arbeidsomstandigheden en het verhogen van de veiligheid.

  • Productinformatie Opleiding Veilig werken langs de weg

  • Productinformatie Opleiding BRL 9101

Traffic Service Consult is dé specialistische tak binnen Traffic Service Nederland als het gaat om kennis en advies. Met een team deskundigen, onder wie ontwerpers en verkeerskundigen, leveren wij advies op maat. Bebordingsplannen (permanent en tijdelijk), faseringsplannen, doorstromingsberekeningen, dynamisch verkeersmanagement middels onze eigen pop-up verkeerscentrale, regelscenario’s, VISSIM simulaties, VRI regelingen, BRL opleidingen en nog veel meer.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Ruben van Diggelen is onze Hoofd Consult. Hij helpt u graag om van uw project een verkeersveilig succes te maken. U kunt hem bereiken per telefoon en/of e-mail.

Ruben van Diggelen

06 31 64 37 89

RubenvanDiggelen@tsned.nl

Toggle Directions